Новини

Fendt 700 Vario Gen7

  • Agrostructura Official
  • ·
  • 22 Грудня 2023

Fendt 700 Vario Gen7

Fendt 700 Vario Gen7

Задає тон у класі потужності 200 – 300 к.с.

Останнє покоління Fendt 700 Vario встановлює нові стандарти в цьому сегменті по всьому світу. Окрім неймовірної продуктивності, до основних переваг Fendt 700 Vario Gen7 належать його надзвичайна гнучкість, сталі технології та функції, які зроблять його вашим новим улюбленим місцем праці.
Снимок4.JPG 32,6 кБ

Продуктивність

Новий вимір продуктивності: такі технології, як концепція підвищеної продуктивності Fendt DynamicPerformance, концепція охолодження з нагнітальним вентилятором та високопродуктивна гідравлічна система потужністю до 220 л/хв, роблять Fendt 700 Vario Gen7 новатором у класі потужності 200 – 300 к.с.

Двигун: AGCO Power CORE75

В тракторі Fendt 700 Vario Gen7 вперше використовується двигун AGCO Power CORE. Це абсолютно нове сімейство дизельних двигунів, які продовжують традицію довговічних та перспективних моделей AGCO Power і які розроблені з урахуванням майбутніх альтернативних видів палива.
CORE75 з робочим об'ємом 7,5 л і потужністю 223 кВт вирізняється чудовим крутним моментом, низькою витратою пального та високою надійністю.
- чудовий крутний момент 1 450 Нм
- оптимальна паливна ефективність завдяки низькообертової концепції Fendt iD (номінальне число обертів всього 1 700 об/хв)
- міцне та просте шасі
- інноваційна конструкція покращує радіус повороту та збільшує дорожній просвіт
- тривалий термін служби та низькі експлуатаційні витрати
- сумісність з поновлюваними видами палива ГРО
- відмінні властивості холодного пуску
 
Високопродуктивна гідравлічна система

Високопродуктивна гідравлічна система забезпечує чималу швидкість потоку до 220 л/хв. Модульна система зчіпки дозволяє вибирати між муфтами UDK, DUDK і FFC із плоским ущільненням спереду та ззаду.

Кабіна VisioPlus

Простора кабіна вражає суцільним полем огляду під кутом 77° та численними деталями, такими як великий бокс для охолодження та підтримання їжі в підігрітому стані, додатковий склоочисник праворуч, потужна система кондиціонування повітря та численні відділення для зберігання речей.

Система Fendt Stability Control

Розумні системи підтримки водія, такі як Fendt Stability Control, гарантують підвищений комфорт і поліпшену безпеку. На швидкості руху понад 20 км/год система автоматично зменшує крен кузова та активно протидіє поперечним коливанням під час проходження поворотів.


2021 © ТОВ "АГРОСТРУКТУРА". Всі права захищені.