Новини

Трактор Valtra серії Q отримав престижну нагороду Red Dot Award: Дизайн продукту

  • Agrostructura Official
  • ·
  • 27 Квітня 2023

Трактор Valtra серії Q отримав престижну нагороду Red Dot Award: Дизайн продукту

Трактор Valtra серії Q отримав престижну нагороду Red Dot Award: Дизайн продукту

Новий «звір» від Valtra розпочинає свій шлях з перемоги в конкурсі Red Dot

 

Цього тижня компанія Valtra святкує ще одне досягнення: її «звір» отримав престижну нагороду Red Dot Award: Дизайн продукту. Це оголошення було зроблено менш ніж через 6 місяців після випуску новітнього трактора серії Q. Отримання такої нагороди для нового трактора в раніше незвичному діапазоні кінських сил підтверджує те, про що говорили багато фермерів і підрядників, які провели тест-драйв трактора: серія Q - це добре продуманий трактор, який ідеально підходить для сегменту тракторів з такими діапазоном потужності.

Така довгоочікувана серія Q була представлена у вересні 2022 року і швидко привернула увагу індустрії, отримавши нагороду FARM MACHINE 2023 JURY AWARD на виставці SIMA в листопаді. Журі FARM MACHINE високо оцінило серію Q за її орієнтованість на сільськогосподарських підрядників.

Трактори серії Q потужністю від 230 до 305 к.с. ідеально заповнюють проміжок між тракторами Valtra серії T потужністю 155-271 к.с. і тракторами серії S потужністю 290-405 к.с. Під час тест-драйвів клієнти високо оцінили плавну трансмісію CVT, маневреність і високий рівень огляду тракторів серії Q, як для трактора з такою потужністю. Щоб досягти цього, конструкція тракторів серії Q була ретельно продумана. Керівник відділу промислового проектування та клієнтського досвіду Кіммо Віхінен (Kimmo Wihinen) пояснює, що найкращий досвід роботи з трактором — це коли ми прислухаємося до думки клієнта: «Клієнти хотіли більш широку серію T. Ми представили абсолютно новий трактор. Великі фермерські господарства та сільськогосподарські підрядники потребують ефективного трактора з більшою потужністю, але з хорошою маневреністю та оглядовістю. Все, починаючи від легкого доступу по алюмінієвим сходинкам, абсолютно нових потужних інтегрованих передніх робочих фар, кращого на ринку комфорту кабіни, нового дизайну даху кабіни і закінчуючи простою у використанні, повністю інтегрованою технологією завдяки користувацькому інтерфейсу SmartTouch, відповідає відгукам клієнтів. Все спроектовано таким чином, щоб зробити трактор серії Q найбільш комфортним і добре оснащеним трактором у своїй категорії. Це найкращий трактор, який ми коли-небудь розробляли та виготовляли тут, у Суолахті. Ми дуже раді, що серія Q продовжує історію перемог компанії Valtra в конкурсі Red Dot Design Awards».

Попередні успіхи компанії Valtra в отриманні нагород Red Dot Awards включають нагороду за серію T в 2016 році, почесну відзнаку за серію N в 2017 році, перемогу за серію A в 2018 році, за серію G в 2021 році і, зовсім недавно, нагороду Red Dot Award за серію N в 2022 році.


2021 © ТОВ "АГРОСТРУКТУРА". Всі права захищені.